Op stap

Natuurlijk(e) Historische Wandeltocht Westerlee

- advertentie -

Westerlee – De afgelopen periode heeft Geen Draagvlak zich sterk gemaakt richting de lokale en provinciale politiek. Ook heeft de organisatie zich in deze periode laten zien en horen met diverse acties en activiteiten.

- advertentie -

Nu richt Geen Draagvlak zich tot alle bewoners en belangstellenden in en rond het gebied van het plan ‘Gebiedsontwikkeling A7/N33‘. “We nodigen iedereen uit voor een prachtige wandeltocht door het mooie landschap nu het nog kan! ”

Op 25 juni wordt er een Wandeltocht georganiseerd met tijdens de wandeling informatie over de natuur, het werken en de historie van het gebied. De deelname is gratis en voor de kinderen is er tijdens de tocht een leuke activiteit. Aanmelden is niet nodig. Ook de mensen van de politiek zijn natuurlijk van harte welkom om kennis te maken met het prachtige landschap wat een ieder graag willen behouden. Want eenmaal vernield is het niet meer te herstellen.

De andere acties die lopen of nog worden georganiseerd door Geen Draagvlak:
– Fotowedstrijd voor het maken van een kalender!
– September 2022: fietstocht in het gebied van de driehoek Westerlee, Scheemda en Meeden

Voor vragen over de activiteiten kunt u gaan naar de Facebook site van Geen Draagvlak of naar de site www.geendraagvlak.nl.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button