Incidenten

Politie bekeurt sluipverkeer die de omleidingsroute omzeilen

- advertentie -

Nieuwolda – De provinciale weg, N362, tussen Scheemda en Wagenborgen is al enige tijd afgesloten wegens werkzaamheden aan de weg. Doorgaand verkeer tussen Scheemda en Delfzijl kan omrijden via de A7, N33 en een gedeelte van de N362. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 29 juli.

- advertentie -

Lokaal verkeer wordt omgeleid via omliggende wegen met tijdelijk eenrichtingsverkeer in Midwolda, Scheemda en Nieuwolda, dit om grote drukte op deze landwegen te voorkomen. De politie heeft meerdere klachten gekregen dat meerdere weggebruikers de eenrichtingsborden negeren.

Hierop heeft de politie besloten om meer te gaan handhaven, afgelopen vrijdag heeft de politie een controle gehouden en meerdere automobilisten een bekeuring gegeven.

Op het onderstaande kaartje is te zien hoe de omleiding is ingesteld. 

Foto: ingezonden

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button