Sport

Succesvolle Districtskampioenschappen -12 en -18 jaar beloond met 5 prijzen

- advertentie -

Oldambt/ Pekela- Afgelopen zaterdag 18 juni werden er in Oude Pekela de Districtskampioenschappen -12 en -18 jaar georganiseerd door Judobond Noord-Nederland. Een mooie groep wedstrijdjudoka’s van Judo Tan Ren Jutsu had zich hiervoor opgegeven.

- advertentie -

Linn Koster, Thomas Groenbroek en Sander Schipper mochten als laatstejaars -15 jaar ook proberen een startbewijs voor het NK-18 jaar te behalen. Celeste Ebbinge wist al haar wedstrijden te winnen en mocht het goud omhangen.

Roy Ebbinge en Albert Jan Potze wonnen knap het zilver. Sander Schipper won het brons. Deze vier judoka’s hebben zich geplaatst voor het NK -18 jaar op 2 juli in Den Haag. De strijd om brons werd nipt verloren, maar wel een knappe 5e plaats was er voor Heleen Pool, Linn Koster, Mick Koster en Reshum Sagel.

Een 7e plek was er voor Erik Pool, Thomas Groenbroek en Jens Jagt. In de -12 jaar heeft Milan van Oost in een grote poule het brons gewonnen. Heel knap gedaan. Een mooie dag met mooi judo en een goede inzet aldus trotse trainers Ronnie Grave en Luciano Sidin.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button