Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Regionaal nieuws

Netwerkmiddag Sterk Techniekonderwijs Provincie Groningen

- advertentie -

Groningen – Op dinsdag 21 juni wordt de tweede netwerkmiddag voor alle Sterk Techniekonderwijs (STO) regio’s in de provincie Groningen georganiseerd. Deze middag is gericht op het samenbrengen van de vijf STO regio’s in de provincie Groningen. Netwerken, (elkaar) inspireren en plezier maken staat deze middag centraal!

Sterk Techniekonderwijs

Vanaf september 2018 wordt er gemiddeld 100 miljoen per jaar extra geïnvesteerd in techniekonderwijs op het vmbo. Van 2020 – 2023 worden de middelen ingezet voor de uitvoering van regionale plannen van vmbo-scholen, mbo-instellingen, het bedrijfsleven en regionale overheid. De doelstelling is werken aan een duurzaam, dekkend en kwalitatief sterk technisch onderwijs.

- advertentie -

De netwerkmiddag
Er is een programma samengesteld met veel keuzeruimte en netwerkmogelijkheden. De dag begint gezamenlijk tijdens de online opening, daarna gaat iedereen naar zijn eigen gekozen werksessie, waarna de deelnemers tot slot met zijn allen bijeen komen bij het Stadslab op het Suikerterrein om de dag op een feestelijke manier af te sluiten.

Hier neemt Paul van Bussel, architect bij de uniearchitecten, alle geïnteresseerden mee in de ontwikkeling van het Suikerterrein. De transformatie van een lege betonplaat naar het Suikerterrein met allerlei innovatieve en creatieve bedrijven. Een terrein waar geëxperimenteerd kan worden en waar dingen mogelijk zijn die elders in de stad niet mogelijk zijn… Het beloofd een mooie dag te worden!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button