Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Ubbo Emmius wint klassenstrijd in finale Food Challenge 2022

- advertentie -

Winschoten –  De winnaar van de klassenstrijd van de tweede editie van de Food Challenge Noord Oost Nederland is het team van het Ubbo Emmius college uit Winschoten! Zij waren de beste in de kennis- en spelquiz over de Food Challenge thema’s; bewegen, gezonde voeding en duurzame voedselproductie.

- advertentie -

Drie teams mochten met hun klas naar de finale bij SVO vakopleiding food om daar met elkaar de strijd aan te gaan om de beste poké bowl. Het team ´De Keukenprinsessen´ van het Ubbo Emmius uit Winschoten wist zich voor de finale te plaatsen en nam het op tegen de teams van het Carmel College Salland en van het Agnieten College uit Nieuwleusen.

Nikki van der Wal, Bliss Zuur en Nina Rouw van Ubbo Emmius werden derde met hun poké bowl. De jury vond die van hen wel de mooiste.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button