Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

’t Vondelhuys bestaat 20 jaar!

- advertentie -

Winschoten – ’t Vondelhuys bestaat 20 jaar! Om dat te vieren zijn er diverse activiteiten gepland gedurende 20 t/m 24 juni 2022. Voor personeel en bewoners wordt een patat- en snackdag georganiseerd. ’t Vondelhuys is een groot verpleegcentrum aan de Vondellaan in Winschoten.

- advertentie -

Met vrijwilligers en bewoners is er een speciaal moment om samen een kop koffie te drinken. Voor alle belangstellenden is er op woensdag een Fancy Fair rond ’t Vondelhuys. De fancy fair begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur.

De feestweek wordt afgesloten met een slotfeest met een optreden van Duo Wim en Miranda.

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button