Sport

Sven Beertema pakt titels op World Open Championships

- advertentie -

Winschoten/ Duisburg (D) –Afgelopen zaterdag en zondag werden de World Open Martial Arts Championships in Duisburg (Duitsland) gehouden met een sterk internationaal deelnemersveld van honderden deelnemers.

- advertentie -

Onder hen de 14-jarige Sven Beertema uit Oude Pekela uitkomend voor het team van Kickboxing Groningen. Sven nam deel aan twee categoriën; K1 Kickboxing en Light Boxing. In beide categorieën wist de Pekelder op overtuigende wijze zijn partijen te winnen en de titels te veroveren.

Optimale voorbereiding
De afgelopen maanden is 5x per week keihard getraind bij Kickboxing Groningen, Dave Jonkers Gym in Zuidlaren en bij Budocentrum Chikara in Winschoten. Daarnaast waren er extra trainingen gericht op conditie en kracht en is er extra gelet op voeding, gewicht en voldoende herstel. Alles om op deze kampioenschappen optimaal te kunnen presteren.

Resultaat
Het keiharde trainen en de ijzersterke discipline werden afgelopen weekend beloond met maar liefst twee verschillende titels in het K1 Kickboxing en Light Boxing. Naast Sven werden er ook door nog drie andere teamleden van Kickboxing Groningen titels veroverd. Een geweldige prestatie.

Toekomst
Trainers Gert Flik, Dave Jonkers en René Beertema zijn uitermate tevreden over de getalenteerde Pekelder kickbokser en verwachten nog veel meer van hem in de toekomst.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button