Algemeen

Oldambtster boeren laten van zich horen langs A7 Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Boze boeren zijn sinds het middaguur zoals aangekondigd opnieuw de weg op gegaan uit protest tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Een groepje boeren hebben zich met de landbouwmachines verzameld bij de op- en afritten van de A7 bij Scheemda.

- advertentie -

Ook ter hoogte van Scheemda is er een actie bij de A7. Daar staan boeren met trekkers aan de kant van de snelweg. De boeren hebben niet de intentie om de snelweg op te gaan. “We zijn niet op de snelweg zelf, maar aan de andere kant van de sloot gebleven. Aan de kant dus. Deze club gaat straks weer naar huis, dit was een spontane actie om te laten zien dat we er zijn. Denk aan ons”, zegt een van de aanwezige boeren tegen RTV Noord.

De protesten van de boeren gaan op sommige plekken nog door. Op de A7 van Drachten naar Groningen is het verkeer nu volledig tot stilstand gekomen door de boerenprotesten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button