Incidenten

Politie pakt rijbewijs af van motorrijder na overtreding op ‘circuitje’ Winschoten

- advertentie -

Winschoten –  De politie heeft zondagavond het rijbewijs van een man uit de gemeente Eemsdelta ingevorderd. Aan de B. Haitzemastraat, of zoals de motorrijders het zelf noemen ‘het circuitje’,  in Winschoten waren veel motorrijders bijeengekomen voor een motormeeting.

- advertentie -

“‘Het circuitje’ is een weg binnen de bebouwde kom van Winschoten en er geldt een maximum snelheid van 50 km/u. Niet iedereen kon zich aan deze snelheid houden. Van één motorrijder werd zelfs een snelheid gemeten van 139 km/u.” laat de politie weten.

Van de bestuurder, afkomstig uit de gemeente Eemsdelta, werd na een gecorrigeerde snelheidsoverschrijding van 84 km/u, het rijbewijs ingevorderd.

Tevens is hij aangemeld voor een EMG cursus bij het CBR. Het rijbewijs wordt opgestuurd naar de verkeersofficier die zal bepalen hoelang het rijbewijs wordt ingehouden en hoe hoog het boetebedrag zal worden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button