Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Politie toont toch geen camerabeelden van steekpartij

- advertentie -

Winschoten – De beelden van de verdachten van het steekincident in een horecagelegenheid in Winschoten worden maandagavond toch niet getoond in het programma Opsporing NL. “Op basis van nieuwe informatie kan de politie voorlopig verder met het onderzoek en is het delen van de beelden vanavond niet direct noodzakelijk.” laat de woordvoerder van de politie weten.

- advertentie -

Omdat het tonen van beelden een ingrijpend opsporingsmiddel is, is er nu voor gekozen de beelden van de verdachten niet te tonen. Het onderzoek naar het steekincident in de nacht van 7 op 8 mei gaat verder. Een 24-jarige man uit Nieuwe Pekela raakte ernstig gewond en een 24-jarige man uit Midwolda lichtgewond.

Opsporing NL
Eerder vandaag maakte de politie bekend om vanavond tijdens een tv-programma beelden te tonen. Heeft u tips, neem dan contact op met de politie op via de opsporingstiplijn 0800-6070. Liever anoniem? Belt u dan met M op nummer 0800-7000.

Opsporing NL is het nieuwe opsporingsprogramma dat vanaf maandag 30 mei vanaf 20:30 uur te zien is op RTL 5. In het programma vragen presentator Pim Sedee, de politie en het OM aandacht voor (actuele) opsporingsonderzoeken met als doel tips en informatie binnen te krijgen om misdrijven op te lossen.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button