Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

VV Nieuweschans blikt terug op een zeer geslaagd jubileum weekend

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Waar vrijdag nog WVV, Bato, en Bonsema als gastteams aantraden, was het zaterdag tijd voor “oud” Schansker C elftallen. De zaterdagochtend begon voor de jeugd met een penalty bokaal en met als verrassing patat voor alle kinderen. Wederom waren de weergoden V.V. Nieuweschans goed gezind. En zou het weer een heerlijke zonnige dag worden.

- advertentie -

Tegen 13.00 uur kwamen de eerste coryfeeën het complex op. Zo hier een daar met gezonde spanning “van kin ik het nog wel noa aal dei joarn?” Vele handen werden geschud. En al snel kwamen de stoere verhalen weer naar boven.: “Woist dei vrije trap nog van mie? En toun muik ik de beslissende goal”

Na de warming up was er een 1 minuut stilte voor alle ontvallen leden, vrienden en familie. Stipt 14.00 uur floten de scheidrechters af en het zou een zware, warme middag worden. Maar vooral het plezier en lol nam de overhand. De jaren begonnen bij sommige teams nu toch wel grip te krijgen op kwaliteiten. Waardoor dan ook de jongste C elftal er met de winst vandoor ging.

Eind van de middag was er een receptie voor oud leden, waar voorzitter Dick Smook, Abel Boels (KNVB), en wethouder Gert Engelkens nog felicitaties en waardering uitspraken aan de club. Om 20 uur stemde de feestband Finally hun snaren om vervolgens een super gezellige feestavond in te luiden in de feesttent. Er was zelfs bij sommige ( oud) spelers nog genoeg energie over om te dansen.

Zondagochtend begon met fruhshoppen en aansluitend ’s middags een gezellig en druk bezochte damestoernooi.

Het bestuur en de jubileum commissie kijken tevreden terug op een geslaagde en gezellig weekend. Zij willen langs deze weg alles sponsoren bedanken, met name Spijker Tuil en Coop stuut als hoofdsponsors. Café Reiderland voor de catering. Meat & More, Dj Garfield En uiteraard niet te vergeten alle vrijwilligers voor hun enorme inzet het gehele weekend.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button