Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Dansers The Legacy in de prijzen

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdag werd de vijfde editie van LDC (Legacy Dance Competition) gehouden. Na vier succesvolle edities in de brede school in Delfzijl, werd er nu groots uitgepakt door het evenement te laten plaatsvinden in Theater de Klinker te Winschoten. De organisatie lag in handen van Dansschool The Legacy.

- advertentie -

Tijdens de Streetdance/Hiphop competitie kwamen er 140 verschillende acts voorbij door teams uit heel Nederland. Van recreatie tot demoteam niveau en van jong tot oud. Bijna alle teams van The Legacy deden hier ook aan mee.

Er werden verschillende prijzen gewonnen door teams getraind door Cheryl Tualena, Desiree Hiele, Eva Matrutty, Shirley Gritter, Wenchy Simmons, Quinty Pattiwaël, Ramon Arowak en Sabine Tillema. Het was een succesvolle, sportieve dag en een prachtige afsluiting van het wedstrijd seizoen.

Hieronder de uitslagen:
1e prijs: OUTLAWZ
2e prijs: The Streetsquad, Original NRG, DREAMTEAM, First Class, Reckless
3e prijs: Fab and Fancy, Majority, Earthquake
4e prijs: Elite Crew, Royalty, Legacy Stars,
5e prijs: So Fly, Dance Squad, Legacy Army, TroubleX, Girl Power
6e plaats: Notorious, X-Plosion
7e plaats: Extreme Legends

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button