Incidenten

UPDATE: Boeren worden op weg naar ludieke actie van de N33 gehaald

- advertentie -

Noordbroek – Een tiental landbouwvoertuigen zijn donderdag aan het begin van de avond van de N33 gehaald door de politie. “De boeren waren onderweg naar een ludieke actie in Slochteren. Ze zijn door de politie staande gehouden” laat een betrokkene weten.

- advertentie -

De boeren wilde hiermee een vervolg geven aan de reeks protestacties die eerder deze week al hadden plaatsgevonden. De politie besloot de boeren de kans te geven om van de autoweg tekomen, ze kregen hiervoor geen bekeuring.

UPDATE: Eerder maakten we bekend dat de boeren de autoweg blokkeerde, dit werd ons ter plekke kenbaar gemaakt. Volgens meerdere bronnen is dit niet juist en hebben we daarom het bericht aangepast.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button