Economie

Nieuwe uitgaansgelegenheid ‘Shooters’ opent zaterdag haar deuren

- advertentie -

Winschoten – Na maanden van hard werken, mag het resultaat er zeker zijn! De verbouwing in het leegstaande pand aan de Blijhamsterstaat is zo goed als afgerond.  Het pand is bij velen bekend als het voormalige cafe ‘The Londoner’.

- advertentie -

OldambtNu.nl wilde graag een tipje van de sluier oplichten, helaas…, we kwamen van een koude kermis thuis ;). Ze houden alles tot het laatste moment als een verrassing! Toch mochten we 1 foto delen!

Nieuw feestcafé
Zaterdagavond gaan de deuren open van de nieuwe uitgaansgelegenheid en het draagt de naam: ‘Shooters’. Het feestcafé heeft twee verdiepingen met drie mooie barren, daarnaast is er ruimte gemaakt voor een garderobe waar gasten hun persoonlijke spullen veilig kunnen laten opbergen.

Shooters richt zich op oudere jeugd en volwassenen. Voor de jeugd is er momenteel veel te doen in het uitgaanscentrum, maar voor de wat oudere doelgroep mist nog een plek waar zij heen kunnen.

Deurbeleid
Het feestcafé hanteert een 18+ deurbeleid. Aankomende zaterdag is de openingsdag, de deuren worden om 22.00 uur geopend. Het café is elke vrijdag en zaterdag geopend. Vrijdag 15 juli, de dag wanneer eigenlijk de Nacht van Winschoten had moeten zijn, gaat niet door, maar het café pakt groots uit, Mart Hoogkamer (bekend van ‘Ik ga zwemmen’ ) komt naar Shooters!

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button