Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
IncidentenVideo

Forse rookontwikkeling bij brand in mogelijk drugslab Oude Pekela (video)

- advertentie -

Oude Pekela – Bij een uitslaande brand in een schuur aan de Hanekampswijk in Oude Pekela zijn donderdagochtend meerdere ontploffingen gehoord. Buurtbewoners spraken over een verdachte situatie, mogelijk is er sprake van een drugslab. Dit wordt onderzocht door de politie.

- advertentie -

De brand is inmiddels overgeslagen naar een naastgelegen woning. “Er is opgeschaald naar grote brand om zo te beschikken over voldoende bluswater.” laat de woordvoerder weten. Ook brandweer Winschoten werd met twee voertuigen opgeroepen.

De zwarte rookwolken zijn in de wijde omtrek te zien. De brandweer heeft extra wagens opgeroepen om te beschikken over voldoende bluswater. De brandweer laat de panden gecontroleerd uitbranden. ventilatiesystemen uit.

NL Alert
Vanwege de brand en de explosies is er een NL Alert verzonden. “Bij de brand komt veel rook vrij. Wanneer je last hebt van de rook sluit dan ramen en deuren.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button