Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Zuiderveen Festival pakt uit tijdens vijfde editie

- advertentie -

Winschoten – Het door kunstenaar Pet van de Luijtgaarden georganiseerde Zuiderveen Festival bestaat alweer vijf jaar, en dat wordt groots gevierd. Op zaterdag 30 juli staan er optredens van bands, dichters en andere performers op het programma.

- advertentie -

Muziekgroepen met nieuwsgierig stemmende namen als ‘Salt Water Taffy’, ‘Spons & Draad’, ‘Gas Giant’, ‘Periot’, ‘Lik de kikker’, ‘Night of the Rhino’ en ‘The Good Case’ betreden het podium. Verder geven dj’s, dichter Raymond Taams en vele andere woordkunstenaars acte de présence.

“Het Zuiderveen Festival wordt nog steeds elk jaar beter, zolang dit het geval is, gaan we ermee door”, vertelt Pet van de Luijtgaarden over zijn evenement. Het programma vindt van ongeveer één uur ’s middags tot elf uur ’s avonds plaats aan Zuiderveen 35 te Winschoten. Toegang is gratis.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button