Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Op-StapBus zoekt chauffeurs

- advertentie -

Oldambt – De Op-StapBus Zuidoost-Groningen richt zich met haar dienstverlening op alle 55-plussers met als hoofddoel het voorkomen van vereenzaming of het in een isolement dreigen te raken. Wij bieden deze mensen een divers aanbod aan diensten en activiteiten zodat zij langer zelfstandig en actief in de maatschappij kunnen meedoen.

- advertentie -

De Op-StapBus is op zoek naar nieuwe vrijwillige chauffeurs in de gemeentes Stadskanaal, Westerwolde, Oldambt en Veendam. Lijkt het je leuk om 1 of 2 vaste dagen in de week mensen ’s morgens bij huis op te halen, de middag vrij en dan eind van de middag weer naar huis te brengen? Of wil je juist nergens aan vast zitten maar lijkt het je wel leuk om 1 of 2 keer per maand met een bus vol gezellige 55+’ers een dag uit te maken?

Meld je dan aan bij de Op-StapBus! Voor meer informatie bel naar 06 – 57 60 65 40

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button