Sport

Tennis- en Padel Toernooi ‘Sla Raak Open’ een groot succes!

- advertentie -

Winschoten  – Tennis- en Padelclub Sla Raak organiseerde van 20 tot en met 26 juni het ‘Sla Raak Open’. Het toernooi vond voorheen altijd plaats  in week 31, maar omdat er in deze periode meer vrijwilligers beschikbaar zijn én er minder wedstrijden in de directe omgeving plaats vinden, is er dit jaar  besloten het toernooi te verplaatsen naar week 25.

- advertentie -

Niet alleen spelers van de eigen club deden mee aan deze competitie, ook spelers van andere tennisclubs speelden mee in het ‘Sla Raak Open’. Er werd gespeeld in 10 verschillende categorieën, met meer dan 70 wedstrijden. Bij de meeste partijen werd in de derde set past de winnaar beslist.

Het ‘Sla Raak Open’ werd dit jaar ook voor het eerst georganiseerd door een nieuw toernooicommissie. Mede dankzij het mooie weer is de week zonder problemen succesvol verlopen. De tennisvereniging hoopt ook in 2023 weer een wedstrijd te organiseren, deze zal ook plaats vinden in week 25. Ze hopen dan (nog) meer deelnemers en supporters te mogen verwelkomen  op het tennispark aan de Hoorntjesweg in Winschoten.

Winnaars:
Tennis HE 7: Ramon Aukes
Tennis DE 8: Ilse Ploeger
Tennis HD 6: Ramon Aukes en Frank Drenth
Tennis DD 5: Laura Witter en Inge van der Ziel-Wage
Tennis GD 5: Bastijn Weijer en Milou Aukes
Tennis GD 6: Martijn Harms en Sandra de Vries
Tennis GD 8: Siep Bos en Anneke Bos
Padel D4/5: Erik Dijkman en Robert Jager
Padel D6/7: Arnold van Houten en Nienke van Houten
Padel D8/9: Siebe Boiten en Bert Wissink

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button