Algemeen

Bewonersavond Groninger Gasberaad in Scheemda op 6 juli

- advertentie -

Scheemda – Er is op dit moment veel discussie over het wel dan niet opnieuw opendraaien van de gaskraan. Maar hoe staat het met het afhandelen van schades door de gaswinning? Veel inwoners van Groningen hebben vragen, ervaren stress of willen hun verhaal delen.

- advertentie -

Op woensdag 6 juli van 19.00 – 22.00 uur organiseert het Groninger Gasberaad een bewonersavond in Herberg De Esborg in Scheemda voor inwoners van de gemeente Oldambt. Sprekers op deze avond zijn Bas Kortmann, bestuursvoorzitter van het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) en Cora-Yfke Sikkema, burgemeester van de gemeente Oldambt. Zij vertellen u meer over de huidige ontwikkelingen en de stand van zaken met betrekking tot het afhandelen van schades. Ook is er ruimte om vragen te stellen en uw verhaal te delen.

Naast het officiële programma is er een informatiemarkt waar u verder kunt praten over de gaswinning, specifieke vragen kunt stellen of met elkaar kunt napraten.

Het programma

19.00 uur Inloop
19.30 uur Opening door de heer Jan Wigboldus (Groninger Gasberaad)
19:40 uur Spreker de heer Bas Kortmann (IMG)
20:00 uur Vragenronde
20:20 uur Pauze
20:30 uur Spreker burgemeester Cora-Yfke Sikkema (Gemeente Oldambt)
20:45 uur Vragenronde
21:00 uur Napraten/vragen stellen op de informatiemarkt (met Stut-en-Steun, Sectoroverleg Agrarische sector, Gemeente Oldambt, IMG, Groninger Gasberaad)
22:00 uur Einde

Wilt u deze avond aanwezig zijn? Meld u dan aan via welkom@gasberaad.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button