Op stap

Welkoop VIP-avond weer groot succes

- advertentie -

Winschoten – Dinsdag 28 juni was het bij alle winkels van de Welkoop ‘VIP-avond’ voor de trouwe klanten met een mooie kortingsactie. Bij Welkoop Winschoten werden de vaste klanten extra in de watten gelegd. Filiaalmanager Goos Kuperus en het hele verkoop team pakten flink uit met bbq hapjes, stukjes worst, ijs en drankjes.

- advertentie -

“We vinden het belangrijk om wat terug te doen voor onze vaste klanten als blijk van waardering.” Buiten bij de ingang stond de barbecue van Slagerij Hofman en binnen was er een ijskraam met heerlijk schepijs van Toscana IJssalon. Het verkoop team van Welkoop had het maar wat druk met het uitdelen van al het lekkers aan het winkelende publiek.

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button