Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Te weinig inschrijvingen doet de Groenmarkt de das om

- advertentie -

Winschoten – De Groenmarkt in het rosarium van Winschoten gaat niet door, omdat er te weinig deelnemers zijn kan er geen markt georganiseerd worden. Het evenement trok met zijn voorgaande edities duizenden mensen naar het Rosarium. Op deze markt was er van alles te vinden voor je tuin.

- advertentie -

Op de markt werden vele waren aangeboden, te denken aan: bloemen of (terras-)planten, bol- en knolgewassen, decoratie voor in de tuin, vijverbenodigdheden, tuingereedschap en kunst. Iedere tuinbewonderaar kon op deze markt informatie inwinnen, ideeën opdoen of iets leuks aanschaffen. 

Tevens waren er allerlei randactiviteiten, zo was er bijvoorbeeld gedacht aan kinderen in de vorm van workshops.
Of de Groenmarkt volgend jaar wel wordt georganiseerd is nog niet bekend.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button