Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Gedeelte Sint Vitusholt tijdelijk eenrichtingsverkeer

- advertentie -

Winschoten – Door werkzaamheden is er een klein stukje van het Sint Vitusholt in Winschoten omgetoverd tot een eenrichtingsweg. Het gaat om het weggedeelte vanaf de kruising met de Burgemeester Mr. H.J. Engelkens-laan in de richting van de Nassaustraat. Vanaf de Kastanjelaan is de situatie weer zoals gewoonlijk.

- advertentie -

Het verkeer in deze richting moet omrijden, bijvoorbeeld door de gele borden te volgen. Volgens de gemeente Oldambt is de aannemer Verkley een hogedruk gasleiding onder het spoor door aan het trekken voor Enexis.

Vanaf maandag 11 juli is er meer hinder, dan worden er twee wegvakken, voor en na het spoorwegovergang, afgesloten. Dit omdat er telekranen op de rijbaan komen te staan.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button