Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Sympathisanten houden langzaamaanactie op de A7

- advertentie -

Oldambt – Op de A7 tussen Groningen en Bad Nieuweschans werd afgelopen donderdagavond een langzaamactie gehouden door sympathisanten, er waren alleen personenauto’s bij de actie betrokken, trekkers waren er niet te zien. De actievoerders reden zo’n 60 kilometer per uur.

- advertentie -

Het verkeer werd door deze snelheid opgehouden en daardoor ontstond er een (kleine) file achter de actievoerders. Ze reden tot aan Bad Nieuweschans om hier te draaien, vervolgens werd hetzelfde gedaan in de richting van Groningen. De politie was aanwezig om het geheel veilig te laten verlopen. Bij Hoogezand hebben ze de weg verlaten.

Meerdere acties
Niet alleen op de A7 in Groningen werd actie gevoerd, zo werd de rijbaan op de A37 bij Hoogeveen rond hetzelfde tijdstip geheel gestremd door de actievoerder, hier moest de politie uiteindelijk ingrijpen omdat er gevaarlijke situaties ontstonden. Op de A7 bij Gorredijk was er ook een actie.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button