Cultuur

In reprise: Bert Visscher komt opnieuw verhoalen van Kees Visscher vertellen

- advertentie -

Winschoten – Al jaren staat bij Bert de tas in de kast waarmee vader Kees jarenlang van zaal naar zaal reisde. Een tas vol korte Groninger verhalen en conferences waarmee hij een groot publiek liet huilen van het lachen, maar ook ontroerde.

- advertentie -

Ongelooflijk populair waren de wekelijkse verhaaltjes op radio Noord onder de titel: “Zo dag en deur.” Nu Kees vijftien jaar geleden overleed is het tijd om de tas af te stoffen en de verhalen nog eens te vertellen. Opdat we weer even aan hem herinnerd worden.

Zoon Bert waagt zich hieraan. Nooit heeft hij iets in het Gronings gedaan, maar met trots neemt hij deze uitdaging aan. Als prettige onderbreking zingt hij tussendoor nummers uit Kees z’n oude platenkoffer, onder begeleiding van Reinout Douma.

Bert Visscher gait dus opnieuw eem in ’t Grunnegers.
Kom moar kieken. Bert leest Kees!

Op 7 oktober 2022 om 20.15 in De Klinker. Meer info en tickets via indeklinker.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button