Kort nieuws

Heb je klein/ groot nieuws voor op OldambtNu.nl? Tip ons!

- advertentie -

Oldambt – Als nieuwswebsite in de gemeente Oldambt zijn wij altijd op zoek naar nieuws vanuit onze gemeente. We krijgen soms de vraag: “Waarom waren jullie daar niet bij?” of “Waarom publiceren jullie daar niks over?”.

- advertentie -

We leggen jullie daarom graag uit hoe we te werk gaan. OldambtNu.nl is een groep vrijwilligers die samen proberen een leuk en compleet beeld van alles in de gemeente Oldambt weer te geven. Dit begon klein in 2014 maar de website werd groter en groter, inmiddels proberen we zoveel mogelijk te vermelden. Ook klein nieuws is welkom, bijvoorbeeld van een school, bedrijf of vereniging/ stichting.

Wat we wel regelmatig krijgen.., zijn klachten over matig groenonderhoud in je straat. Helaas, we zijn geen onderdeel van de gemeente, maar zelfstandig en onafhankelijk. Bij deze klachten kunnen we dan ook niet helpen.

We proberen zelf zoveel mogelijk nieuwswaardige items op te vangen en te verwerken. Het is echter een vaststaand gegeven dat meer ogen ook meer zien. Denk je dus “Dit is echt iets voor OldambtNu!”? Schroom dan niet en mail ons op pers-berichten@oldambtnu.nl of maak eenvoudig gebruik van ons contactformulier. Het liefst ontvangen we er een liggende foto bij die we rechtenvrij mogen plaatsen. Dit kan eenvoudig met je telefoon.

Vrijwilligers
Mocht je het als een ware uitdaging zien om Oldambt van nieuws te voorzien? Wij zijn altijd op zoek naar goede redacteuren en fotografen. Meld je dan aan via zakelijk@oldambtnu.nl

Lees ook:  Oproep: Wie komt ons team versterken? (fotograaf en redacteur gezocht!)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button