Op stap

Tiende editie festival ‘Hongerige Wolf’ groot succes

- advertentie -

toHongerige Wolf – Vorig weekend vond de tiende editie van Hongerie Wolf plaats. Na drie jaar kon het weer doorgaan. “Hopelijk heeft iedereen die is geweest er net zo van genoten als wij. Het was weer een onnavolgbaar, verrassend, absurd, chaotisch en bijzonder festival. Zoals Festival Hongerige Wolf hoort te zijn.” laat de organisatie weten.

- advertentie -

“Gedanst als een bestek-la”
“Er hebben mensen gedanst als een bestek-la met onder andere woordkunstenaar Wordbites. Bezoekers hebben op verzoek ondeugende gedichtjes beluisterd bij de Poëzie Centrale. Er is gecrowdsurft op het Schapenveld tijdens Never Been to Berlin. De Hongerige Welpen – oftewel onze jongste bezoekers – hebben er werkelijk een bende van gemaakt in de modderkeuken.” laten ze weten.

“En dit zijn nog maar een paar voorbeelden. Er is afgelopen weekend simpelweg teveel (ontregelends) gebeurd om op te noemen. En het leuke is, dat is nou precies de bedoeling tijdens Festival Hongerige Wolf!” schrijven ze in hun terugblik.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button