Economie

Inschrijving warenmarkt Adrillen bijna geopend

- advertentie -

Winschoten – Vanaf maandag 1 augustus is het weer mogelijk om in te schrijven voor de traditionele Allerheiligenmarkten in Winschoten. In 2022 vinden de markten weer plaats op de eerste en tweede maandag van november. De inschrijving voor de warenmarkten sluit op zondag 18 september.

- advertentie -

Inschrijfformulier
Standhouders die in de afgelopen jaren op de ‘Adrillen’ stonden, krijgen op maandag 1 augustus een e-mail met alle benodigde informatie en het inschrijfformulier voor de markt van dit jaar. Nieuwe standhouders kunnen het inschrijfformulier aanvragen door een e-mail te sturen naar info@zogroningen.nl.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl (archief)

Normale editie
Na in 2020 een jaar weg te zijn geweest van de evenementenkalender werd de markt in 2021 in zeer bescheiden vorm weer georganiseerd. Dit jaar zal alles weer als vanouds zijn. De warenmarkt zal zodoende opgeleukt worden met optredens en straattheater en weer op 2 dagen aanwezig zijn in het centrum van Winschoten: maandag 7 en 14 november.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button