Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Arriva rijdt dit weekend minder treinen op verschillende

- advertentie -

Winschoten – Vanaf zaterdag 30 juli 13.15 uur tot en met zondag 31 juli rijdt Arriva op verschillende treintrajecten minder ritten. De aanpassingen zijn nodig vanwege beperkte beschikbaarheid van personeel.

Reistijd

Op alle trajecten blijven de treinen gewoon rijden, alleen op sommige momenten minder vaak. Arriva adviseert reizigers altijd voor meer informatie te kijken op www.arriva.nl. De aangepaste dienstregeling is ook zichtbaar in de reisplanners.

- advertentie -

De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button