Economie

Voormalige Grillroom & Pizzeria in Scheemda tegen de vlakte

- advertentie -

Scheemda – Het zat er al een tijdje aan te komen, de sloop van het voormalige pand van Grillroom & Pizzeria Pyramide aan de Stationsstraat in Scheemda. Afgelopen weken is Steenhuis Sloopwerken uit Scheemda bezig geweest met het slopen van het pand, momenteel is het een lege vlakte omringt met hekwerk.

- advertentie -

Het pand is volgens Kadaster gebouwd in 1900. Na de verhuizing van de Pyramide naar de Poststraat in Scheemda stond het pand er verlaten bij. Tijd voor Wima Vastgoed, gevestigd in Winschoten, om het pand te slopen en te kijken naar nieuwbouw.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nlVolgens de projectmanager Jeroen Hemmes wordt er gekeken naar een mooi complex met appartement voor middenhuur, dit zijn woningen tussen de €700 tot €1000 per maand. “We hebben het pand nu eerst gesloopt, daarnaast zitten we druk in de planfase, we zoeken momenteel naar een model wat goed past in de omgeving.” zegt Hemmes.

“We willen bouwen bij de entree van onder andere het centrum van Scheemda, wat eigenlijk een sterke kern heeft. Wij vinden dat hier dan ook iets aansprekends mag komen te staan. We kijken naar een pand met 3 bouwlagen en een kap omdat dit goed bij Scheemda past.”

- advertentie -

Wanneer de bouw gaat beginnen is nog niet bekend.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button