Sport

WVV laat 125-jarig jubileum niet onopgemerkt voorbij gaan

- advertentie -

Winschoten – 21 november 1896 is een bijzondere dag in de Winschoter sportgeschiedenis. Het is de dag waarop WVV, de Winschoter Voetbal Vereniging, werd opgericht. Nu, bijna 126 jaar later, is de club nog altijd een bekende naam in het noordelijke amateurvoetbal.

- advertentie -

Om te vieren dat WVV al zo lang meegaat, wordt op 3 september in de Klinker het 125-jarig jubileum gevierd. Met een jaar vertraging dus, vanwege corona. Maar van uitstel komt in dit geval geen afstel en niets staat het vieren van het jubileumfeest nu nog in de weg. Tijdens de feestavond in de Klinker wordt de grote zaal van het theater verandert in een bruin café en zijn er optredens van regionale artiesten en dj Richard Pathuis.

Het feest in de Klinker is het sluitstuk van een dag vol festiviteiten, die om 14.30 begint met een speciale wedstrijd tussen oud-spelers. Ook voormalige trainers, grensrechters en leden zullen bij de jubileumwedstrijd aanwezig zijn, die twee keer een half uur duurt.

De jubileumcommissie van WVV heeft geprobeerd om zoveel mogelijk (oud)-leden te benaderen voor de festiviteiten. Mensen die nog geen bericht hebben gehad, maar wel graag bij het jubileumfeest aanwezig willen zijn, kunnen zich opgeven via https://events.flextickets.nl/event/wvv-winschoten-jubileum. Als u zich nog wil aanmelden voor de feestavond in de Klinker moet u er wel snel bij zijn, de inschrijving is geopend tot en met morgen, zondag 31 juli.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button