Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

60 kleine huisjes geplaatst bij Ommelander Ziekenhuis

- advertentie -

Scheemda – Initiatiefnemer van de gedichtenhuisjes dichter Sjoerd Visser heeft met een collega een gedicht-lied gezongen bij de plaatsing van de ruim 60 huisjes langs het voetpad bij het Ommelander Ziekenhuis te Scheemda. Samen met Hennie Sanders, lid raad van het bestuur van het OZG, Erik Gersonius, manager ondersteunende diensten en Christine Meijer bestuurslid vrienden van het OZG en nog andere dichters zijn de huisjes in allerlei vormen bij het ziekenhuis geplaatst.

- advertentie -

De huisjes hebben op allerlei plekken al in de gemeenten Westerwolde en Oldambt gestaan en als laatste is de burcht in Wedde aan de beurt. Christine Meijer, ook een van de makers van een huisje met een eigen gedicht, is initiatiefneemster geweest dat deze huisjes bij het OZG terecht zijn gekomen. Voor mensen even een moment van rust om het grote aantal gedichten te kunnen lezen.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button