IncidentenVideo

Man en jong meisje gewond bij ongeval op Oldambtmeer (video)

- advertentie -

Blauwestad – Woensdagochtend heeft er om 10.30 uur een ongeval plaats gevonden op het Oldambtmeer. Het ongeval gebeurde in de buurt van de Nieuweweg in Blauwestad. De hulpdiensten rukten groot uit, onder andere met drie ambulances en de traumahelikopter.

- advertentie -

“Over het ongeval is momenteel niet veel duidelijk, wel is bekend dat er een boot bij betrokken is met 4 opvarenden.” laat de woordvoerder van de politie aan OldambtNu.nl weten. “We gaan hier onderzoek naar doen.”

Volgens de politie zijn er twee mensen gewond, waarvan één persoon zwaar gewond is geraakt. “Het gaat om een man en een jong meisje. Het meisje wordt ter plekke behandeld in een ambulance, de man is met verwondingen aan zijn arm overgebracht naar het ziekenhuis.” aldus de politie.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button