Incidenten

Wederom vandalisme bij Hertenkamp Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Er zijn wederom opzettelijke vernielingen gepleegd rondom het hertenkamp in Scheemda. Enkele weken geleden werd er al een bankje gesloopt en eerder al het hekwerk. Vrijwilligers hebben dit bankje net hersteld en het is alweer slachtoffer van vandalisme. Dit keer is er met verf op de bankjes en prullenbakken geklad. 

- advertentie -

De vrijwilligers balen van deze acties: “We moeten alweer een negatief bericht melden, het houdt niet op…. Waar alleen het stukmaken van andermans eigendommen bij het hertenkamp nog niet genoeg was, heeft een onverlaat gemeend om alles ook maar onder de verf te spuiten, wat stoer…” 

Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button