Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Kort nieuws

Gemeente Oldambt gaat onkruid te lijf met branders

- advertentie -

Oldambt – Velen was het al een doorn in het oog de laatste tijd. Onkruid op de voetpaden en in de goten. Afgelopen week zagen we op meerdere plekken in de gemeente dat er met branders werd gewerkt om het onkruid te lijf te gaan. Een goede zaak natuurlijk, maar is het verstandig nu het zo warm en droog is?

- advertentie -

Wij legden deze vraag voor aan de Gemeente Oldambt: “Dat is op het moment de beste manier om onkruid te verwijderen. We werken al meerdere jaren samen met het bedrijf die dit voor ons doet, dus ze kennen het gebied en weten waar het wel en niet kan. Ofwel: ze branden nu alleen ‘veilige’ plekken en dus niet in bijvoorbeeld de buurt van hagen. En met oog op veiligheid hebben de branders altijd brandblussers etc. bij zich.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button