Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Brandweer Winschoten ingezet tijdens zeer grote brand in Leek

- advertentie -

Leek Aan het Mulderspark in Leek is in de nacht van dinsdag op woensdag een grote brand uitgebroken bij een recyclingsbedrijf.

- advertentie -

Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het kantoorgebouw. Er is direct groots opgeschaald en korpsen uit de hele regio zijn ter plaatse om de brand te bestrijden. Het vuur is later overgeslagen naar een naastgelegen opslagloods van afval. Dit zorgde voor enorme rookwolken en een grote vlammenzee.

Naast vele voertuigen van de brandweer, werd brandweer Winschoten ook opgeroepen met de verzorgingscontainer. Deze container wordt ingezet bij langdurige inzetten. Hier kunnen de manschappen even rusten en voorzien worden van een eten en drinken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button