Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
CultuurOp stap

Middeleeuws Winschoten & Fantasy Festival, 19, 20 & 21 augustus 2022

- advertentie -

Winschoten – Een driedaags evenement gevuld met muziek, vermaak en entertainment. Kampementen, Spectaculaire optredens, workshops, entertainers, artiesten en fantastische shows! Uiteraard met een leuke gevarieerd aanbod van producten bij de één van de vele standhouders en zijn er voldoende eet,- en drinkgelegenheden. Een spektakel voor het hele gezin!

- advertentie -

Ruim voldoende en gratis parkeergelegenheden op loopafstand van het evenement! Middeleeuws, Fantasy, Steampunk, Cosplay, geweldige optredens en meer! Beleef het zelf en treed binnen in een wereld die je grootste fantasieën te boven gaan!

Vele kampementen, schitterende veld en podium optredens en fantastische attracties, Dutch European Steampunk Convention. Van ridder tot jonkvrouw, van tijdreizigers tot woudelfen.Voor dit spektakel komen er honderden acteurs, re-enactors, artiesten, muziek bands, kampementen, entertainers etc. vanuit  landen uit heel de wereld naar Winschoten om jong en oud te vermaken. Bekijk en bewonder en geniet met een lach.

Het festival is ondertussen uitgegroeid tot een internationaal en spectaculair evenement voor het hele gezin en komen de bezoekers van verre Winschoten opzoeken om deze drie magische dagen mee te beleven.

Datum : 19, 20 & 21 augustus 2022
Locatie : Stadspark te Winschoten, Bovenburen 104b

Voor meer info & tickets:
www.middeleeuws-winschoten.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button