Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Pieter Smitbrug wordt in de schijnwerpers gezet tijdens Waterbei

- advertentie -
Winschoten/ Blauwestad – De Pieter Smitbrug wordt vanaf 20 augustus acht dagen lang in de schijnwerpers gezet. 10 grote masten van 3 à 4 meter hoog gaan de langste fiets- en voetgangersbrug van Europa extra verlichten. In het Oldambtmeer komen pontons te liggen waar de masten met verlichting op komen te staan.

- advertentie -

Waterbei wordt op 27 augustus in Blauwestad vanaf 21.30 uur afgesloten met een spectaculaire act van Theater Tol uit Antwerpen. Als knallend slot is er om 22.15 uur een spetterende vuurwerkshow te zien.

Omdat de organisatie veel bezoekers verwacht, adviseren zij zoveel mogelijk op de fiets of lopend richting de Wilgenborg te komen. Het theater gaat op grote hoogte plaatsvinden en is op grotere afstand ook goed te bewonderen.

De Pieter Smitbrug is ideaal te bereiken door het pas aangelegde fiets- wandelpad dwars door het Stadspark.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button