Cultuur

26 en 27 augustus groots Waterbei in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Met een heuse parade gaat Waterbei 2022 op vrijdag de 26e augustus van start. Alle deelnemers beginnen vanaf 20:00 uur aan een opvallende optocht vanaf Cultuurhuis De Klinker naar het Marktplein. De talrijke acts op het plein te bewonderen vanaf de kant of één van de vele terrassen, duren tot 22:00 uur. De coverband Toossst sluit de eerste Waterbeidag af met een swingende muziekshow tot 24:00 uur.

- advertentie -

Zaterdag 27 augustus gaat het verder met een groots Waterbei-Festival in de binnenstad. Op maar liefst 12 verschillende locaties (tussen 11:00 en 16:00 uur) zijn imponerende en uitermate gevarieerde acts te zien. De dag wordt in Blauwestad vanaf 21:30 uur afgesloten met een spectaculaire act van Theater Tol uit Antwerpen en om 22:15 uur een spetterend vuurwerk.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button