Op stap

Fotoserie: Gezelligheid in centrum Winschoten tijdens dagprogramma Waterbei

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen vrijdagavond ging het Waterbei straattheaterfestival van start. Het winkelend publiek werd ook zaterdag volop vermaakt met meerdere acts in het centrumgebied.  Zo reed er een Autobianchi die omgebouwd is tot aquarium gevuld met goudvissen door het centrum.

- advertentie -

Ook de Nar was niet te missen tussen alle acts. Aanstootgevend en ongeordend schuifelde hij als een onnozele tussen het publiek. Aan dieren ook geen gebrek, zo liep Bonito door het centrum.deze gorilla heeft een zwarte vacht met prachtige regenboogkleuren. Deze vrolijke, speelse aap is uniek in zijn soort: hij is de enige regenbooggorilla die op aarde rondloopt!

Kortom, er was genoeg te beleven voor jong en oud.

Zaterdagavond is de afsluiting in de Blauwestad. De dag wordt in Blauwestad vanaf 21.30 uur afgesloten met een spectaculaire act van Theater Tol uit Antwerpen met om 22.15 uur een spetterend vuurwerk.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button