Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Economie

Week van de loopbaan: Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken?

- advertentie -

Finsterwolde – De arbeidsmarkt piept en kraakt onder een overvloed aan vacatures en tekort aan personeel. Werkgevers zitten te springen om nieuwe werknemers en moeten tegelijkertijd alle zeilen bijzetten om goed personeel te behouden. Daarnaast worden werknemers en werkzoekenden -terecht- steeds kritischer en kiezen zij bewust voor een baan die bij hen past en waar zij zich verder kunnen ontwikkelen.

- advertentie -

In heel Nederland zetten ruim 500 NOLOC erkende loopbaanprofessionals, waaronder Marianne Kremer uit Finsterwolde, hun deuren voor je open tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 12 t/m 17 september 2022. Maak vrijblijvend en kosteloos kennis met een gecertificeerde loopbaanexpert bij jou in de buurt en krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraag.

Voor werkenden en werkzoekenden
Loopbaanprofessionals zijn er om werkenden en werkzoekenden te adviseren over welke stappen zij kunnen nemen om vitaal en duurzaam inzetbaar te blijven. Zeker met het oog op de toekomst, in een arbeidsmarkt die continu in ontwikkeling is. Blijven leren en ontwikkelen is, maar plezier in het werk is minstens zo belangrijk.

Door in gesprek te gaan met Marianne ontdekken werkenden en werkzoekenden wat hun kwaliteiten zij en hoe zij zich verder kunnen ontwikkelen. Een traject met haar resulteert in een lange termijnplan waarin de persoonlijke ontwikkeling, leerdoelen en ambities centraal staan.

Voor werkgevers
In de krappe arbeidsmarkt van nu is het voor bedrijven nog belangrijker geworden om medewerkers te behouden. Actief bezig zijn met loopbaanbeleid zorgt ervoor dat de organisatie zich richt op de inzet van medewerkers, op hun kwaliteiten en de ontwikkeling ervan.

Meld je aan voor de Week van de Loopbaan
Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken, als medewerker of als werkgever en heb je behoefte om eens van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaancoach bij jou in de buurt? ‘Marianne Kremer, Coach’ stelt haar praktijk open tijdens de week van de Loopbaan, van 12-17 september! Ze nodigt je graag uit om vrijblijvend en kosteloos een afspraak te maken door een mail te sturen naar contact@mariannekremer.nl of te bellen of appen naar 06-5066 8630. Ze hoopt je te ontmoeten tijdens de Week van de Loopbaan.

Vol = vol, dus mail of bel haar voor het maken van een afspraak!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button