Incidenten

Rijbewijzen ingevorderd van actievoerders na blokkade op A7 Scheemda

- advertentie -

Scheemda – De politie heeft zondagmiddag meerdere rijbewijzen van actievoerders ingevorderd. Dat laat de politie Groningen via Twitter weten. “De actievoerders waren met auto’s de A7 opgegaan tussen Zuidbroek en Scheemda. Zo’n tien voertuigen werden stilgezet en de weg werd met de voertuigen geblokkeerd.”

- advertentie -

De personen stapten daarna uit op de snelweg. Na enige tijd kwam de stoet weer in beweging en werden zij door de politie de snelweg afgeleid in richting van de carpoolplaats bij Scheemda.

“Van vier personen, de twee veroorzakers van de langzaamaanactie en de twee veroorzakers van de blokkade, is het rijbewijs ingevorderd. De kentekens en personalia van alle aanwezige personen zijn genoteerd.” laat de politie weten.

Tijdens de actie stond er een kilometerslange file vanaf knooppunt Zuidbroek.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button