Sport

September acties bij Sportcentrum Nico Jager

- advertentie -

Winschoten – Einde van de vakantieperiode betekent dat Sportcentrum Nico Jager aan de Bovenburen in Winschoten weer volle kracht vooruitgaat! September is traditiegetrouw een maand waarin veel mensen de weg naar het sportcentrum vinden: na een fijne vakantieperiode is het weer tijd voor sportieve actie! Daar is steeds meer gelegenheid voor, want vanaf maandag 5 september gaat de avondsluiting naar 23.00 uur.

- advertentie -

Sportcentrum Nico Jager heeft een totaalaanbod dat past bij ieder sportief doel. Team Nico Jager staat klaar om haar sporters te ondersteunen en te stimuleren. Alle leden kunnen gratis gebruiken maken van het Persoonlijk FITplan, waarin als het ware hun sportieve loopbaan wordt vastgelegd. Voor wie meer en nog intensiever wil zijn er diverse mogelijkheden zoals het leefstijlprogramma Body Support, de Geïntegreerde Leefstijlinterventie (GLI) of de Personal trainer.

Sporters die in september inschrijven betalen geen inschrijfgeld en ontvangen als dank een leuke attentie. Leden die een nieuwe sporter meebrengen krijgen de populaire ‘Sportcentrum Nico Jager retrobag’ gratis.

Kom langs bij Sportcentrum Nico Jager aan de Bovenburen 104b in Winschoten, overtuig uzelf en proef de sfeer en het enthousiasme. Een proefles is altijd gratis! Meer info op www.nicojager.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button