Sport

Oefenen voor de RUN Winschoten tijdens ‘Drukmaar jaarmarktloop’ in Pekela

- advertentie -

Oude Pekela – Dit jaar start de trimloop op Maandag 5 september onder een ander naam namelijk: Drukmaar Jaarmarkt loop en is de 4 mijl vervangen door de 10 km loop, rondjes van 2,5 km en maximaal 4 keer rond.
Ook is er een jeugdloop voor scholieren van 4 t/m 13 jaar.

- advertentie -

Deze loop voert ons door het mooie centrum van Oude Pekela en gaat grotendeels langs de Pekel A waar Pekela zijn naam aan te danken heeft. Deze loop is jaarlijks niet meer weg te denken uit Oude Pekela.

Tevens is deze loop een test case voor de RUN in Winschoten op zaterdag 10 september zowel voor de jeugd als de volwassenen. Start/finish is op de Parklaan bij het gemeentehuis. De scholieren loop begint om 18:15 uur en de 10 km trimloop om 19:00 uur.

Wedstrijdleider is Bert Veen, scheidsrechter Henk Nieborg/ Mirjam Stol en speaker is Rolf Huizinga
Inschrijving is vanaf 17:00 uur bij korfbal vereniging WSS aan de Burgermeester Snaterlaan, ca 300 meter van start/finish.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button