Economie

Hotel in den Stallen verkocht en wordt mogelijk een zorghotel

- advertentie -

Winschoten – Hotel in den Stallen is verkocht. Het pand stond al even te koop waarna uit eindelijk een bedrijf uit Schiedam het heeft gekocht. Die eigenaar is het ontwikkelbedrijf Berg en Dal. Ruim 18 jaar hebben Jaap en Maureen Vogelvanger het bedrijf gerund maar ze vonden het begin dit jaar wel welletjes, mede door hun leeftijd.

- advertentie -

Jack van Veen, die werkt voor Berg en Dal, is het zorghotel bedoeld voor onder anderen mensen die uit het ziekenhuis komen maar zichzelf nog niet meteen thuis kunnen redden. Dat verklaart hij aan Dagblad van het Noorden.

Elders in het land heeft het bedrijf al contracten met zorgorganisaties. Ze laten weten dat ze hopen dat ook lokale partijen mee willen gaan doen.

Om het zorghotel te realiseren, moet het bestemmingsplan van het pand worden gewijzigd. De nieuwe eigenaar legt dat verzoek neer bij de gemeente Oldambt. 

Hotel In den Stallen werd 43 jaar geleden geopend door Hans en Helleen Imming, toen was het vooral een bowlingboerderij. Vogelvanger kocht het eind 2003 en breidde het bedrijf uit.

Per 1 oktober zeggen Jaap en Maureen Vogelvanger het hotel vaarwel.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button