Cultuur

Winnaars kleurwedstrijd Waterbei ontvangen hun prijs

- advertentie -

Winschoten – In de weken voor Waterbei Straattheaterfestival kregen alle kinderen op de basisscholen in Winschoten een kleurplaat uitgereikt. Liefhebbers konden de tekening ook nog downloaden via de website van Waterbei. Dit werd georganiseerd door City Club Winschoten.

- advertentie -

De tekeningen werden prachtig ingevuld, wie mee wilde doen aan een tekenwedstrijd kon de tekening inleveren. Er werd goed gehoor gegeven aan deze oproep, het was dan ook een lastige keuze voor de jury om de mooiste tekeningen in verschillende leeftijdscategorieën uit te kiezen.

De 68-jarige mevrouw Meijer, Faith(1), Jaivey(3), Ryan(11) en Ismay(6) wonnen de prijzen. Zij kunnen met een cadeaubon van 50 euro iets uitkiezen bij Intertoys of Top1Toys in Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button