Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Brand in meterkast laat brandweer uitrukken

- advertentie -

Scheemda – In een woning aan de Havenstraat in Scheemda heeft dinsdag korte tijd brand gewoed. Er is niemand gewond geraakt. 

- advertentie -

De melding kwam rond 12.15 uur binnen op de meldkamer. De bewoners roken een sterke brandlucht die uit de meterkast kwam, ook de rookmelders gingen af. Omdat ze het niet vertrouwden belden ze het alarmnummer waarop de brandweer met één bluswagen uitrukte. Bij aankomst gingen de brandweerlieden direct op onderzoek wat hen uiteindelijk bij de meterkast bracht.

Door een nog onbekende oorzaak had de meter kortsluiting gemaakt. De brandweer heeft met behulp van een warmtebeeldcamera een nacontrole uitgevoerd. Toen bleek dat de situatie veilig was is het incident overgedragen aan energiebedrijf Enexis.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button