Algemeen

Tekort aan personeel zorgt opnieuw voor minder treinverkeer

- advertentie -

Oldambt – Door een tekort aan personeel vervallen dinsdag tientallen treinritten van Arriva op diverse trajecten in onze provincie. Volgens een woordvoerder van Arriva ligt het ziekteverzuim in Groninger hoger dan in andere provincies. Dat verklaart volgens haar het uitvallen van treinritten.

- advertentie -

Onder meer op de trajecten Groningen – Winschoten, Groningen – Veendam en Groningen – Roodeschool vallen ritten uit vanwege ‘een tekort aan personeel’.

Meer treinuitval
Vanwege het ziekteverzuim en personeelstekort rijden er al maanden minder Arriva-treinen. Op zaterdag laat Arriva de helft van de treinen uitvallen in de provincie Groningen, waaronder de sneltrein tussen Groningen en Leeuwarden. Het bedrijf verwacht medio oktober acht nieuwe machinisten te kunnen inzetten. Aldus RTV Noord.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button