Algemeen

Ook Ommelander Ziekenhuis doet roken helemaal in de ban

- advertentie -

Scheemda – Vanaf 3 oktober mag er niet meer gerookt worden op het ziekenhuisterrein bij het Ommelander Ziekenhuis Groningen in Scheemda.

- advertentie -

“Wij staan voor gezondheid en wil bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Eerder kondigden we al aan dat we in 2022 graag volledig rookvrij wilden worden. Daarom mag er vanaf maandag 3 oktober 2022 niet meer worden gerookt op het ziekenhuisterrein.” laten ze weten.

Nu is roken alleen toegestaan in de hiervoor bedoelde rookhaltes, maar op 3 oktober worden deze verwijderd. Overal op het ziekenhuisterrein wordt met borden aangegeven dat er niet meer mag worden gerookt op het terrein.

“Samen gaan we voor een rookvrije generatie.” schrijven ze.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button