Algemeen

Informatie over afsluiting wegen rondom RUN Parcours

- advertentie -

Winschoten – Morgen, zaterdag vindt in Winschoten de 46e editie van de RUN Winschoten plaats.

- advertentie -

Het parcours van de RUN is als volgt: Start Stikkerlaan Sporthal , Rosarium, Bovenburen, Jachtlaan, Elandhof, Vosseweg, Winschoterdiep, Kloostergaard, Kloosterlaan, Hoethslaan, Kloosterlaan, (Heiligerlee), Oude Hornweg, Kamperfoeliestraat, Kloostertuin, Kloostergang/Kloosterwei, Kloostergang, fietspad, Bovenburen, Oudewerfslaan, Nassaustraat, Mauritsstraat, Engelstilstraat, Gasthuislaan, Steringa Kuiperweg, Garstestraat, Moddermanstraat, Burg. Wichersstraat, Boschsingel, Noorderstraat, Westerstraat, Olieslagerstraat, Noorderplein, Engelstilstraat, Oldambtplein, Stikkerlaan, Finish Stikkerlaan Sporthal.

Afsluiten wegen
Het parcours wordt vanaf ’s nachts 4.30 uur opgebouwd, dan worden ook de hekken geplaatst.  Auto’s dienen vroegtijdig op een plek te worden gezet waar men snel weg kan rijden maar niet over het parcours. Thuisblijvers worden vriendelijk verzocht om auto’s en of aanhangers/caravans niet op straat te zetten.

Voor calamiteiten op de dag zelf kunt u contact opnemen via het telefoonnummer: 06 51 55 08 88

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button