Sport

RUN Winschoten bij OldambtNu.nl LIVE te volgen

- advertentie -

Winschoten – Op 10 september aanstaande wordt voor de 46e keer de RUN georganiseerd, de oudste ultraloop van Nederland en sinds 1995 staat deze sololoop ook in het teken van het officiële Nederlands Kampioenschap 100 km.

- advertentie -

OldambtNu.nl zal vanuit het start/ finish gebied met meerdere camera’s een livestream verzorgen. Het evenement is zo via alle kanalen van OldambtNu te volgen. Via de website, mobiele app en alle social media kanalen!

Naast de livestream is er ook het liveblog waarmee u op de hoogte wordt gehouden van alle nieuwtjes rondom de RUN, heeft u tips? Mail ons naar redactie@oldambtnu.nl.

Niet alleen zal er verslag worden gedaan van de estafette-, 50 km- en ultralopers, er zal ook regelmatig worden ingezoomd op de wandelrun. De wandelaars kunnen een keuze maken uit de afstanden van 10, 20 of 30 kilometer.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button